Gyakran Ismételt Kérdések

Miért jött létre a vasaroljmiskolcit.hu?

Az oldalt azért hoztuk létre, hogy a miskolci termelők, alkotók itt találjanak egymásra a vásárlókkal, például Veled! Keress kategóriánkként, vagy termékenként, ahogy tetszik, vedd fel a kapcsolatot közvetlenül az eladóval!

VÁSÁRLÓ VAGYOK

Tudok-e közvetlenül az oldalon vásárolni?

A vasaroljmiskolcit.hu nem webshop, itt nem tudsz közvetlenül vásárolni. Az oldalon a termékek megismerésére és kapcsolatfelvételre van lehetőséged az eladókkal. 

Kell-e regisztrálnom az oldal használatához, ha csupán érdeklődő vagyok?

Vásárlóként az oldalon szabadon böngészhetsz regisztráció nélkül. 

Hogyan tudom felvenni a kapcsolatot az eladóval?

Ha megtetszett egy termék, kattints az eladó profiljára és a jobb oldalon található Kapcsolatfelvétel gombbal küldj üzenetet az eladónak arról, mit szeretnél vásárolni. Az eladó emailben értesítést kap a megkeresésről és felveszi Veled a kapcsolatot. Az értékesítés és szállítás az oldalon kívül zajlik le Vevő és Eladó között.

ELADÓ VAGYOK!

Eladóként hogyan tudok felkerülni az oldalra?

Ha eladóként szeretnéd használni az oldalt, regisztráció szükséges. Regisztrálni az oldal jobb felső sarkában található Regisztráció gombra kattintva lehet az adatok megadásával. A regisztrációhoz szükség van jelszó megadására, valamint az adatkezelési irányelvek és felhasználási feltételek elfogadására. A regisztrációs igény elküldését követően emailt küldünk, amelyben kérjük, erősítsd meg a regisztráció tényét. Ezt követően a Jelentkezz be gombra kattintva lehet belépni az eladó profiljába és egyenként feltölteni a termékeket.

Kik jelenhetnek meg az oldalon eladóként?

Az oldal elsősorban Miskolc város és a borsodi régió őstermelői, kézművesei és művészei számára biztosít megjelenési lehetőséget. Az oldal szerkesztői fenntartják maguknak a jogot arra, hogy az oldal profiljához nem illeszkedő eladók jelentkezését töröljék. 

Milyen termékek nem jelenhetnek meg az oldalon?

Az oldalon árusítható minden, ami helyi vagy térségi kézműves, őstermelői, vagy művészeti termék és nem árusítható semmi, ami nem ide tartozik, különösen, amiket kifejezetten kizárunk. Bővebben lásd az Általános felhasználási feltételeket.

De, ami fontos: a vasaroljmiskolcit.hu nem használtcikk kereskedelemre, nem külföldi webáruházak portékáinak másodlagos értékesítésére és nem lomtalanításra való. Olyan termékeket lehet feltölteni, amelyek helyi vagy térségi alkotótól, termelőtől származnak, kapcsolódnak Miskolchoz, a régióhoz vagy annak értékeit jelenítik meg. Fenntartjuk a jogot arra, hogy azokat a termékeket, amelyek nem kapcsolódnak az oldal profiljához és küldetéséhez töröljünk, amiről az eladót írásban tájékoztatjuk.

Kell fizetnem az oldal használatáért?

Az oldal jelenlegi funkciói mind az érdeklődők, mind az eladók számára ingyenesen használhatóak.

Kinek írhatok, ha problémám akadt az oldal használatával?

A vasar@miskolcikultkozpont.hu email címre várunk minden kérdést, észrevételt.